Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Γενέθλια με μαγεία και χρώμα...

Η μικρή μου Λένη έχει γενέθλια καλοκαίρι...είναι ένα λουλουδάκι του Ιούλη.Αυτό έως τώρα δεν ήταν θέμα, καθώς τα καλοκαιρινά μας γενέθλια ήταν ένα πάρτι που περιμέναμε κάθε χρόνο. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν, οι προσκλήσεις από τους συμμαθητές και τα πάρτι που πήγαμε όλο τον χειμώνα ήταν κάτι που έκανε την μικρή μου να θέλει τις φίλες της στα φετινά της γενέθλια. Εφόσον όμως η διακοπές μας ξεκινούν μόλις κλείσουν τα σχολεία στα μέσα του Ιουνίου ,ένα πάρτι γενεθλίων με όλες την αγαπημένες φίλες της  στις 14 Ιουλίου θα ήταν πολύ δύσκολο.

Τι μας εμποδίζει λοιπόν να κάνουμε ένα πάρτι τώρα και ας είναι 1,5 μήνα πριν..όχι για την τούρτα ή τα δώρα,ούτε για τα γενέθλια αλλά για να περάσουμε καλά!!! Οι ετοιμασίες κράτησαν 1,5 εβδομάδα με θέμα "Ευχούληδες"..έχουμε δει την ταινία πάνω από 10 φορές και η Πόπη με τον Κλωνάρη έγιναν οι αγαπημένοι μας και φυσικά το θέμα του πάρτι.Πρώτα από όλα το πάρτι μας ήταν υπαίθριο.Κόντρα στον καιρό που δεν λέει να καλοκαιριάσει φέραμε εμείς το κέφι και το καλοκαίρι ξεπηδούσε μέσα από τα χρώματα.Η αρχή ήταν το προσκλητήριο μας. Ένα συννεφάκι από τσόχα που βρέχει χρώματα , χαρά και παιχνίδι.Δέντρα,ζεστός καιρός και χρώμα...τα χειροποίητα  χαλάκια του πικ-νικ για να κάθονται οι μικροί μας καλεσμένοι.



Η Πόπη και ο Κλωνάρης  περίμεναν τους καλεσμένους μας για να σε μεταμορφώσουν και φωτογραφηθούμε μαζί τους.


Λίγο πιο κάτω 2 μεγάλη κύβοι που προκαλούσαν τους παίκτες να χορέψουν ή να στριφογυρίσουν κρατώντας την μύτη ή το κεφάλι τους.Σε κάθε μια χρωματιστή πλευρά υπήρχε και μια "εντολή" όπου ο παίκτης έπρεπε να κάνει...


Δυο μπουκάλια με έξι κρίκους για παίκτες με καλό σημάδι..

 
..και φυσικά η πινιάτα μας..Η Πόπη γεμάτη με γλυκίσματα ,μπαλόνια και κομφετί..


Το τραπέζι μας προσέφερε στους καλεσμένους μας κεράσματα και σπιτική δροσερή λεμονάδα.


Το παιχνίδι ξεκίνησε αμέσως και όλα τα παιδάκια έγιναν μια παρέα  απολαμβάνοντας τα παιχνίδια, το πάρκο και τον καιρό που ήταν υπέροχος.


Και αφού απολαύσαμε όλα τα παιχνίδια μας την εμφάνιση έκανε η τούρτα μας.Και εκείνη γεμάτη χρώμα και μαγεία...Η Πόπη και ο Κλωνάρης γέμισαν χρυσόσκονη το πάρτι.
Πεντανόστιμη και χειροποίητη  ακόμη και οι φιγούρες των ηρώων μας είναι από ζαχαρόπαστα.


Το πάρτι μας θα έκλεινε με μια βροχή χρωμάτων..
Σακουλάκια με χρωματιστή σκόνη περίμεναν για έναν χαρούμενο πόλεμο, όμως μια ξαφνική μπόρα δεν μας άφησε να παίξουμε κλείνοντας το πάρτι με την βροχή χρωμάτων..
Δεν πειράζει όμως...ο πόλεμος θα γίνει!!!


Μπορεί ο χρωματοπόλεμος μας να ματαιώθηκε όμως ένα μικρό αναμνηστικό δωράκι με χρώμα για πολύ παιχνίδι ήταν το ευχαριστώ μας για τους φίλους που μας τίμησαν...


Σε επόμενες αναρτήσεις θα σου δείξω πως έφτιαξα τα πράγματα του πάρτι...

Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σου.
σε φιλώ Πέννυ..

4 σχόλια:

  1. Υπέροχα, χαρούμενα και πολύχρωμα! Να την χαίρεσαι λοιπόν προκαταβολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ολα τοσο ομορφα μπραβο σου αγαπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα... Φαντάζομαι τη χαρά των παιδιών... Πάντα δημιουργική να είσαι Πενυ μου και να ετοιμάζεις τόσο όμορφες προτάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανεμορφα.ολα!! Πολύχρονη και.πολυχρωμη η Λενη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips