Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

The Craft Gallery.Το χειροποίητο έχει τον δικό του κόσμο

Πριν τα περασμένα Χριστούγεννα βρέθηκα σε έναν απίστευτο χώρο όπου μέσα από αυτόν μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω έναν καινούριο κόσμο. 
 Στην Ιουστινιανού 1, στο κέντρο της πόλης βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος το The Craft Gallery.
Μια γκαλερί για καλλιτέχνες που ξεχειλίζει από χρώμα φαντασία και δημιουργία.
Ένα μαγαζί που φιλοξενεί πολλούς χειροτέχνες παρουσιάζοντας με μοναδικό τρόπο τις δουλείες τους.Τετράγωνα και ορθογώνια κουτιά, που το κάθε ένα από αυτά φιλοξενεί τις δημιουργίες των χειροτεχνών, και το κοινό μπορεί να τις θαυμάσει και να τις αποκτήσει.



Το The Craft Gallery όμως δεν ειναι μόνο το μέσον ώστε οι πελάτες του μαγαζιού ή όσοι αγαπούν το χειροποίητο να γνωρίσουν ταλαντούχους δημιουργούς. Κάποιες από τις δραστηριότητες του  είναι και οι διοργανώσεις  ,εκθέσεις και bazzar πραγματοποιούνται πολύ συχνά και τις περισσότερες φορές και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η δική μου συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο bazzar το οποίο διοργάνωσε το The Graft Gallery με πολύ μεγάλη επιτυχία στο καφενείο Νέον, έναν υπέροχο που σε πηγαίνει σε άλλες εποχές σε μοντέρνα μονοπάτια.Μια εμπειρία που με μύησε στο εκθεσιακό κομμάτι αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω και άλλους ταλαντούχους δημιουργούς.

Στον χώρο του The Craft Gallery  θα βρεις υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες...



..χειροποίητα διακοσμητικά με διαφορετικές τεχνικές.



..και φυσικά πολλά αξεσουάρ για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες...




Είναι τόσα πολλά που μπορείς να δεις στο The Craft Gallery και η επιλογή των φωτογραφιών ήταν ακόμη πιο δύσκολη για μένα. Σε έναν χώρο γεμάτο από δημιουργίες με φαντασία και μεράκι είναι δυσκολο να επιλέξεις...


Σου προτείνω όμως να περάσεις μια βόλτα από το κατάστημα και να δεις από κοντά όλα τα υπέροχα χειροτεχνήματα.. Η Δέσποινα βρίσκεται εκεί με κέφι και αγάπη για το χειροποίητο, για να σε εξυπηρετήσεις και να σε βοηθήσει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει...



Το The Craft Gallery θα το βρεις την Ιουστινιανού 1 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 Πάτησε εδώ για να δεις τον χάρτη.
facebook page : The Craft Gallery
 Υπεύθυνη : Δέσποινα Παπαδοπούλου
 τηλέφωνο επικοινωνίας : 699 490 0545

Τον μήνα Μάρτιο βρισκόμουν και εγώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες που φιλοξενούσε το 
The Craft Gallery.. και φυσικά θα ξανά βρίσκομαι εκεί στο μέλλον..
Αυτό ήταν το δικό μου "κουτί".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips