Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Παιδικό κρεβατάκι.

Στο σημερινό θέμα θα σας δείξω πως μπορείτε να ανανεώσετε την βρεφική μπάντα. Έχοντας την βρεφική μπάντα της κόρης μου προτίμησα να μην αγοράσω καινούρια για το μωρό που έρχεται στην οικογένεια μιας και η μπάντα που ήδη είχα ήταν πολύ καλής ποιότητας.
Η βρεφική μπάντα δεν είναι μόνο για ομορφιά. Προστατεύει το μωράκι από το να χτυπήσει στα κάγκελα του κρεβατιού ή να περάσει το ποδαράκι ή το χεράκι του και φυσικά το κρατάει και πιο ζεστό.
Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι απλά να ράψω 2 θήκες και απλά από τα 8 κορδελάκια που είχε η κάθε μπάντα να προσθέσω λίγα περισσότερα.

Το καινούριο μας κρεβατάκι.
Εδώ βλέπετε και την κουρτίνα που σας έδειξα στο προηγούμενο θέμα.

http://pelomaboq.blogspot.gr/2014/02/blog-post_27.html




Η βρεφική μπάντα...

Αυτή είναι μια βρεφική μπάντα.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να ράψετε ένα μονοκόμματο κομμάτι σαν μαξιλαροθήκη και από την μια πλευρά να το κάνετε σαν φάκελο ή να ράψετε ένα φερμουάρ.Έτσι θα είναι πολύ εύκολο να βγαίνει και να το πλένεται. 


Στην μια πλευρά,την πλευρά που φαίνεται προσθέστε επιπλέον κορδελάκια.Έτσι θα είναι πιο σταθερή αλλά και πιο χαριτωμένη.



Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι πολλές φιγούρες.Έτσι πρόσθεσα απλά 3 κορδέλες και αγόρασα ένα σιδερότυπο και στόλισα το κεφαλάρι της μπάντας.Υπάρχουν στο εμπόριο πολλά σχέδια και μεγέθη σιδερότυπων και μάλιστα πολύ οικονομικά.



Και κάπως έτσι το μικρό σας αγγελούδι έχει ένα παραμυθένιο κρεβατάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σας.





Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips